Vi tilbyr i sammerbeid med Miljøkalk spredning av kalk. For mer informasjon om kalk, klikk her

Ta kontakt med

Jostein på 97 97 13 97 for bestilling!

Vi kjører tørrgjødsel med en Bunning HBD105. Denne har valser med forskjellig hastighet, som gjør at massen blir revet/knust kraftig før den faller ned på sprede skiven. Dermed får vi en sprede bredde på opptil 36 meter. Vogna har veieceller, slik at du som kunde får nøyaktig mengde pr. dekar.

Til gjødselmiksing bruker vi en Brand B50-10-40 Denne har direkte drift rett ut til propell og kan brukes som både rettmikser og tårnmikser. Det er også hydraulisk sving så med denne er vi veldig fleksibel

Til slangespredning kjører vi proff anlegg fra Perwolf. 12 meter stripespreder med 2 fordelere i kombinasjon med 5 toms slange og Bauer pumpe er kapasiteten stor. Vi har sammen med Perwolf utviklet en pumpevogn som gjør som gjør rigging enkelt. Traktor som brukes til slangene har stor hjulutrustning med 710 fremme og 900 bak.

Vi pløyer med en Kverneland 2500I Iplogh

Plogen er en 5-skjærs vendeplog med stripeskjær.

Fårebredden er opptil 55cm

Väderstad Rexsius

Maskinen er levert av Väderstad og har en arbeidsbredde på 6,5 meter.

Den er utstyrt med hydraulisk justerbare sloddetinder og jordpakker.

Dette lager et flott såbed og sparer ryggen for det meste av steinhentingen etterpå

Heva tromle

Til tromling bruker vi en HE-VA tromle med en arbeidsbredde på 7,3 meter. Tromlen er utstyrt med steinkasser og ringene har en diameter på 62 cm. Denne går også på soloutleie.

Kivi-pekka 6

Steinhenteren raker og henter stein i en og samme operasjon. Arbeidsbredden her er på hele 6 meter. Henteren er utstyrt med hydraulisk rotorløft og store hjul.

 

Einböck såmaskin

Einböck grassfrøsåmaskin med 6 meters arbeidsbredde for såing av gjenlegg og økologisk ugressharving. 

Til effektiv slåing bruker vi Pøttinger 3007T slepeslåmaskin med 3.0 meters arb bredde og ekstra breie hjul. Vi kjører også med en Kverneland 53100 Butterfly kombinasjon på 10 meter.

Høyvending utføres med en Krone KW/T 8.82 med 9 meters arbeidsbredde.

Raking utføres med 2.stk Claas Liner 2900 med bredde, på 8 - 9 meter.

 McHale Fusion 3+

Vi kjører med 2.stk McHale Fusion 3+ kombipresse for pressing av gras, høy og halm. Pressene har 25 kniver og ballestørrelsen er 1,25 x 1,25 meter. Denne kan vi også breiplast med.

New Holland BB 940 A

Firkantpressing av høy og halm utføres med en New Holland BB940A Cropcutter. Ballstørrelsen her er 80cm (bredde) x 90cm (høyde). Normalt kjører vi en lengde på ca 160 cm, men dette kan justeres etter kundens ønske.

McHale 998 og Kverneland 7655

Firkantpressing av høy og halm utføres med en McHale 998 og en Kverneland 7655. Begge maskinene har en skånsom behandling av ballene, og her legger vi antall plast-lag etter kundens ønske. Disse kan også pakke rundballer.

Diverse helårsabeid

Brøyting og strøing

Vi brøyter å strør med utstyr fra Bredal og Pronar

 

Graving: 

New Holland E70B SR (8 tonn)

Graving utføres med en New Holland 8 tonner. Maskinen er utstyrt med Hydraulisk pusseskuffe, graveskuffe og smalskuff.

Grøftespyling: 

Homburg Grøftespuler med vanntank.

Grøftespyleren av typen Homburg. Den er Helhydraulisk og styres med fjernkontroll. Denne kan hente vann fra tank, eller direkte fra elv/bekk. Spyleren har en 500 meter lang slange og spyledysen har 1 stråle fremover og 12 bakover.

Greinklipping: 

Ducker Greinklipper

Gren og hekkesaks som kan klippe opptil 11 cm i diameter. Maskinen har en rekkevidde på 7 meter. Denne kan klippe på begge sider av hekken og samtidig kjøre på samme side hele tiden.

Teleskoplaster:

New Holland LM7.42 Elite

Teleskoplasteren har en løftehøyde på 7 meter. Den har en kapasitet på 4200kg, og er utstyrt med pallegaffel og skuffer på 2.5 og 3 m2. (Eget bilde kommer snart)

Transport: 

Foss Eik 12t dumper.

Vi utfører transport av baller, grus og lignende med kapasitet opp til 12 tonn.

Balleklyper: 

Her bruker vi både mekaniske og hydrauliske klyper til samling og stabling av baller. Klypene kan lånes av våre kunder hvis du ønsker å gjøre jobben selv.